Weekendje bij Annabel

Zaterdag ben ik met mijn gastvader weer naar de sloppenwijk geweest waar ze een Rotary project hebben. We gingen tweedehands kleren en speelgoed voor een of twee dollar verkopen aan de mensen die daar wonen. Ik ben redelijk vroeg opgestaan en heb meegeholpen de boel klaar te zetten. Verder was het een beetje saai, maar wel leuk.

Later die middag ben ik met Annabel, Nynne en Anna Maria wezen bowlen. Dat was wel lachen. We hadden erg veel lol. We hebben nog wat gegeten en wat rond gelopen. ‘t Was erg leuk.

´s Avonds ben ik met Annabel en haar gastmoeder naar een verjaardagsfeest van de dochter van de vriendin van de gastmoeder van Annabel. Dat was wel leuk. We waren niet echt actief op het feest. We zaten wat op straat te kletsen met de neef van Annabel en later ook met een vriend van de neef van Annabel. We hebben nog wat gedanst en zijn rond enen naar huis gegaan.

Ik heb bij Annabel geslapen. Ik heb in Ecuador nog nooit zo lang uitgeslapen. We lagen tot half twaalf op bed. En ik ben de hele dag een beetje suf. We hebben geluncht bij de opa en oma van Annabel haar gastfamilie. De opa van Annabel vertelde mij dat hij toen hij jonger was op de universiteit van Delft had gestudeerd voor 6 maanden. Dat was zo leuk. Hij wist best veel van Nederland. De taal kende hij alleen niet.

Het was een erg gezellig weekend!!

Hugs Iris

Leave a Reply

Your email address will not be published.