One day before I leave / Eén dag voor vertrek

 

[dropcap]I[/dropcap] am ready to leave. My blog is fully updated with thoughts on gear, clothes and apps I will bring. My final pack list is updated. I have bought extra food to send ahead. Bags are packed. I have got a ridiculous big hand luggage but I do not care. It is not filled anyway. I am ready to leave but am I ready to hike? It will be hot in the desert. I heard that it will be a very dry year. I will need to bring more water. I did not train with more weight due to more food and water that I will need on the PCT. Also I still have troubles with my feet in my cascadias.

In San Diego Mr Bob Riess will pick me up from the airport and host me for two days. I will have time to prepare a few boxes to send to myself on the trail and to find a sim-card and phone/internet abonnement so I have Internet on the trail to post my stories, to app my friends and Skype my family. Well, there where I get reception. Mr Bob Riess is a trail angel. Every year he is hosting lots of PCT hikers. On the 1st of May at dawn he will bring me and two other hikers to the start of the trail. This way we will have a good chance of hiking the first twenty miles to Lake Morena. Here is a campsite and water.

I am gonna miss everyone back home soo much. But, it will be a fantastic adventure! An adventure I have been dreaming of the last few years.


 

Ik ben er klaar voor. Ik kan morgen vertrekken. Mijn blog is bijgewerkt met de gedachten over de spullen, kleding en apps die ik ga gebruiken. Mijn paklijst Is helemaal bijgewerkt. Ik heb al heel wat nootjes en snelle jelles gehaald voor onderweg en voor mijn voedselpakketten die ik mezelf ga sturen. Mijn bagage is gepakt. Ik heb een belachelijk grote handbagage tas, gelukkig zit die niet vol.Ik ben klaar om te vertrekken, maar ben ik klaar om te lopen? Het zal vreselijk warm zijn in de woestijn. Ik heb me laten vertellen dat 2015 een heel droog jaar wordt. Ik zal veel extra water moeten mee nemen. Ik heb niet getraind met veel extra gewicht die ik wel zal hebben met water en eten dat ik mee moet nemen. Mijn voeten zijn nog niet helemaal gewend aan de nieuwe schoenen. Ik krijg nog altijd blaren.

In San Diego wordt ik opgehaald door mr. Bob Riess bij wie ik twee dagen mag verblijven. Ik heb dan tijd om voedselpakketten voor mezelf samen te stellen en deze vooruit te sturen naar de plekken waar het moeilijk en/of duur is om ter plekke eten te kopen en om een mobiel abonnement te regelen zodat ik waar bereik is kan internetten, bloggen, mailen, appen en Skypen. Mr Bob Riess is een trail angel. Elk jaar verblijven er wandelaars bij hem die hij ophaald van vliegveld of busstation. Op 1 mei brengt hij mij en twee andere wandelaars rond zonsopgang naar het begin van de PCT. Als we vroeg beginnen hebben we goede kans om de eerste 30 km af te leggen naar Lake Morena. Hier is een camping en water.

Ik ga iedereen thuis heel erg missen. Maar… het wordt een fantastisch avontuur. Een avontuur waar ik al een paar jaar van droom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.